Udarna vest: Farmaceutska industrija protiv Dr Oza zbog njegovog revolucionarnog leka za dijabetes

(Petak, 30 april, 2021) Popularni američki kardiohirurg i autor, Dr Oz, trenutno je glavna vest na društvenim mrežama. Tri najveće farmaceutske kuće na svetu protiv njega pokrenule su tužbu.

Farmaceutski giganti terete ga da promoviše neoprobani lek pod nazivom Glucosine - čaj koji je slučajno našao put do Dr Ozove laboratorije. Nakon što se uverio u njegova svojstva, Oz ga je preporučio svim svojim pratiocima, što je razljutilo velike igrače.

Na drugoj strani, ocena javnosti je da je farmaceutski lobi u panici, jer im Glucosine značajno “krade” profit.

Dr Oz je jedan od vodećih stručnjaka moderne medicine. Njegovi pratioci veruju i znaju da on nikada ne bi preporučio nešto što bi pogoršalo zdravlje pacijenta.

Njegovi podaci, na osnovu dosadašnjih istraživanja, pokazali su da je Glucosine, doprinio lečenju dijabetesa kod više od 273.000 ljudi, širom sveta, godišnje.

Ko je Dr Oz?

Oz je kardiohirurg i profesor na Univerzitetu Kolumbija. Formulu Glucosina proučio je nakon što ga je kontaktirao herbolog Isak Popovič, poreklom iz Srbije. Popovič tvrdi da je kombinacija bilja koje se može naći unutar granica Srbije, kao i u ostatku regiona, najbolji lek za šećer u krvi.

Oz je pažljivo prišao ispitivanju Glucosinea. Vremenom su mu se javljali i drugi naučnici, iz Australije, Japana i Južne Afrike, koji koriste iste ili srodne biljke kako bi pomogli svojim pacijentima. Kada je završio sa analizama sve mu je bilo jasno. Lek koji dijabetes ubija zauvek - postoji!

"Konačno smo otkrili jednostavan recept za lečenje dijabetesa i neće nas ućutkati" - poručuje on.

Tužba, pad profita i mutne radnje

Dr Oz je promovisao “Glucosine” na svom sajtu i putem renomiranih medija, kao što je Fox News. Snimio je i specijalnu epizodu svog šoua, u kojoj govori o blagodetima ovog preparata. Ubrzo se pročulo da pravi lek za dijabetes postoji i priča je dobila novi tok.

Tri najveće farmaceutske kompanije koje proizvode lekove za dijabetes: Merck, GSK i Sanofi odmah su se udružile i podnele tužbu, zbog čega je Oz sprečen da emituje unapred snimljenu epizodu svog šoua, a promociju Glucosina morao je stopirati i na svom sajtu.

Merck, GSK i Sanofi tvrde da Dr Oz promoviše neodobrene medicinske metode i prakse. Njihov advokat je otišao korak dalje i dodao da je "... ipak bolje koristiti njihove lekove".

Slučajno ili ne - tri kompanije zabilježile su pad akcija od ukupno 18%, neposredno pre podnošenja tužbe.

Poštovaoci lika i dela Dr Oza iskoristili su društvene mreže kako bi ukazali da je gubitak profita velikih kompanija pravi razlog zbog kojeg se Oz suočava sa tužbom i trpi pritisak.

Za Popovičev lek za dijabetes Oz je saznao pre devet godina, ali nije mogao u potpunosti da se posveti njegovoj analizi. Sanofi, jedna od potpisnica tužbe, otkupila je organizaciju koja ga je finansirala i ukinula njegovo istraživanje.

Ozovo otkriće

Posmatrajući hiljade pacijenata, Oz je otkrio da dijabetes ne izaziva stvaranje sloja masti koji blokira insulin i taloži se oko pankreasa, kao što je mislila medicinska zajednica.

Taj sloj masti koji blokira insulin je ustvari - pravi uzrok dijabetesa!

U pitanju je revolucionarno otkriće, koje bi moglo doprineti da ova opaka bolest nestane sa lica zemlje. Dr Oz ima čvrste dokaze, kojima potvrđuje svoje nalaze. Neki od njih su dostupni na sajtu Glucosine, preparata u koji veruje i koji svesrdno preporučuje.

Prema njegovim rečima, Glucosine je pomogao stotinama hiljada žena i muškaraca da se izbore sa dijabetesom, za samo dve nedelje.

Klinički dokazano

Oz je pratio kako Glucosine dovodi do potpunog ozdravljenja kod dijabetičara. Neki su pobedili bolest za svega 11 dana.

Jedna od uspešnih priča koja dokazuje efikasnost “Glucosinea” je sudbina 63-godišneg Miodraga Jovanovića, rodom iz Stoca, koji je Glucosine otkrio za vreme boravka u Čikagu kod sina, snahe i unučića.

Tamo je Jovanoviću i otkriven napredni slučaj dijabetesa i pretila mu je amputacija obe noge. Zahvaljujući studioznosti sina koji je doktor po struci, otkriven je i Glucosine, nakon čijeg aktivnog korišćenja se Jovanović izlečio.

Nakon što smo čuli za priču gosn. Jovanovića, pozvali smo ga i prenosimo isečke iz njegovog života dok je koristio Glucosine.

Dijabetes mu je otkriven pre osam godina i od tada se borio da snizi nivo šećera u krvi. (Obzirom da su slike s aparata američkog proizvodjača, merne jedinice su prikazane u mg/dl)

Dan 1. 255mg/dl = 14.2mmol/l

"Merio sam šećer nakon ručka i uvek je bio nenormalno visok. Nakon prve doze Glucosine-a prestao sam da razmišljam. 20-ak minuta kasnije osećao sam se čudno. Preplavio me neki mir. Za trenutak sam čak i zaboravio da bolujem od dijabetesa.”

Dan 5. 173mg/dl = 9.6mmol/l

“Bio sam u šoku. Šećer se spuštao, iako sam jeo isto što i uvek. Konstantno sam se osećao bolje, energija mi se vraćala i nisam više bio ispijen kao ranije. Do petog dana već sam bio kao nov. Čak sam i izgubio dva kilograma.”

Dan 11.

“Nakon 11 dana korišćenja Glucosine-a, potpuno sam prestao da sumnjam u njegov efekat. Nivo šećera se spustio na normalu i odustao sam od bolnih injekcija insulina. Najbolje od svega je što je šećer nastavio da opada. U početku sam mislio da umišljam, ali kada sam otišao kod doktora - i on je potvrdio nalazima. Rekao je da nije vidio ništa slično za 28 godina svoje medicinske karijere. Uzbuđen sam. Tek je 11. dan, a ja sam izlečen.”

Dan 14. 88mg/dl = 4.9mmol/l

"Dve nedelje kasnije lekovi mi više nisu potrebni. Nivo šećera mi je konstantno u granicama normale. Iskreno mislim da sam izlečen. Ne mogu da verujem. Nakon toliko godina borbe protiv ove užasne bolesti, konačno sam slobodan. Osećam da iz dana u dan imam sve više snage i ne moram više da uzimam sve one lekove, koje sam u međuvremenu počeo da mrzim. I ono što mi je najvažnije - moja porodica više ne mora da brine o mom zdravlju. Osećam se sjajno. Izgubio sam 4 kilograma.”

"Šta mislim o Glucosine programu"? - ovo je prava stvar. Probao sam toliko različitih programa i tableta za 8 godina: Glucocil, Oceans Bounty, Turmeric, Berberine, Diabetes Destroyer, the 11 Day Diabetes fix.. Sve što postoji, probao sam. Mislio sam da mi nema pomoći. Da nada ne postoji. Iako sam bio skeptičan u početku, sada sam zahvalan što sam probao ovaj čudesni napitak. Ako ste umorni od konstantnih uboda, injekcija, ili jednostavno od svakodnevnog osećaja slabosti, Glucosine je savršen izbor."

Da li ste spremni da kažete "zbogom" bolnim i skupim lekovima? Evo kako da naručite svoju dozu Glucosine čaja već danas:

Samo danas! Tvoj popust 50%

7400 din 3700 din

1 PAKOVANJE = 3700 din
Šta korisnici Glucosine preparata kažu:

“Korišćenjem Glucosina sam postao jako svestan svog problema, ali i njegovog rešenja. Povišen šećer je stvar prošlosti i moja svakodnevnica odavno nije izgledala ovako relaksirano. Štaviše, tek sam nedavno saznao da sam pre Glucosine-a važio za “razdražljivu osobu”. Drago mi je da to više nije slučaj.”

Hasan L.
Novi Pazar, RS


“Koristim Glucosine oko 3 nedelje i svidja mi se delotvornost ovog leka. Šećer mi je stabilan na 5.0 mmol/L a životni stil umnogome bolji.”

Jelisaveta.
Novi Sad, RS


“Otkako koristim Glucosine ne samo da održavam normalan nivo šećera, već sam uspela da skinem i koji kilogram. Da sad otvorite gornju ladicu mog kuhinjskog ormara videli bi ogromne zalihe ovog preparata. Jednostavno je zamenio sve moje prethodne ideje o zdravoj ishrani i životu uopšte." Mahira K.

Mileva K.
Sombor, RS


“Ako je ikad postojao čudotvorni napitak, onda je to Glucosine čaj. Rešiti se dijabetesa i istovremeno poboljšati fizički izgled su rezultati koje nisam očekivao baš tako brzo i lako. Jednostavno rečeno, živim ispunjeniji i zdraviji život!."

Pribislav Č.
Beograd, RS

Marija Šobot

Čini se da je glucosine čaj izuzetno dobar, mogla bih isprobati ovo. Nemam više snage za lekare i tablete koje izazivaju milion drugih posledica! :((

Reply. 12 minutes ago

Elena Kresojević

Definitivno naručujem ovo svom tati... prepoznala sam ga u ovom tekstu, i iskreno se nadam da će mu pomoći kao što je i Vama. Hvala puno što ste podelili s nama priču i osigurali popust! Sve najbolje

Reply. 13 minutes ago

Bloody

Ja uopste neverujem ovim stvarima!!!

Reply. 25 minutes ago

Marina_Blavor

Bolje bi bilo da ne veruješ našim tzv. lekarima i tabletama koje nas samo truju i uništavaju! Ovakve stvari bi svako baš svako ko ima visok šećer trebao slediti!

Reply. 46 minutes ago

Topić Darija

Srećom, takođe imamo iskustva s lečenjem Glucosine i takođe pozitivno. On impresionira svojim delovanjem. Dijabetes prolazi i ne vraća se!

Reply. about an hour ago

Emir Bašić

Toliko sam isfrustriran zbog tableta i ljekara i pregleda da sam odmah narucio ovaj čaj čim sa vidio. Čekam da mi stigne i da se odmah bacim na posao

Reply. 1 hour ago

_Danijela_

Moja prijateljica radi u apoteci i sama je rekla da su te tablete za šećer čisto zlo!!! Ona je mom ocu predložila Glucosine pod uslovom da se pridržava kako treba i zapravo je imala pravo... Od prije nekih mesec dana koristi i za sada je prezadovoljan !!!

Reply. 2 hours ago

Milena Babić

Upravo ono sto mi je trebalo

Reply. 2 hours ago

Jadranka Novaković

Moj suprug ima šećer i stvarno se brinem za njegov zivot valjda mu ovo ne bude teško jer je piti čaj lagano

Reply. 2 hours ago

Neda Uzelac

Savet iz iskustva ;) Ja koristim Glucosine čaj i moj suprug (koji je inače jako tvrdoglav) me poslušao nakon dugo vremena ;) sada je jaaako srecan zbog toga

Reply. 2 hours ago

Miroslav59

Počeo koristiti. Nakon 7 dana prezadovoljan.

Reply. 2 hours ago

Kaća

Baš ono što sam tražila :))))

Reply. 2 hours ago

Ivana Polić

Moj tata je nedavno završio u bolnici, šećer mu je skočio na skoro 20 i baš smo se prepali za njega. Inače se dosta nervira, nepravilno se hrani a i tablete često preskoči. Molim vas za pomoć, ko je koristio da mi kaže da li je ovo stvarno istina? Moram mu što pre nekako pomoći.

Reply. 3 hours ago

Nesho81

Zdravo Ivana. Ja sam majci naručio. Ona se pridržava svega. Verovatno ćeš morati malo pomoći i bodriti ga kada zatreba da bude redovan sa svime :) ali kada oseti pomak onda će on sam pratiti da ne preskoči svoju dozu čaja.

Reply. 3 hours ago

Ivana Polić

Hvala puno :) Ma pomoći ću koliko god treba samo da on bude ok!

Reply. 3 hours ago

Asim

Ako je ovo istina onda svaka cast, al ja sam nesto sumnjicav

Reply. 4 hours ago

Jasmina Gašić

Pozdrav svima...čitam i ne verujem da postoji ovakvo nešto a da se ne zna za to?! Pa ovo treba razglasiti na sva usta... znate li vi koliko života ovako nešto može spasiti?

Reply. 6 hours ago

Lanna Botić

Glucosine je zaista odličan odličan odličaaaaan i ne možete verovati kako brzo daje rezultate!!!

Reply. 8 hours ago

© 2021 Copyright. Sva prava zadržana.
Odricanje od odgovornosti